Sam Gaze is Pidcock de baas in Short Track Guéret
foto: Cor Vos
vrijdag 28 april 2023 om 21:29

Sam Gaze is Pidcock de baas in Short Track Guéret

Sam Gaze heeft dit weekend de eerste slag in het Franse Guéret in zijn voordeel beslist. De Nieuw-Zeelander won zaterdag op de mountainbike de Short Track voor Thomas Litscher en Tom Pidcock.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

Dit weekend staat er ook nog een crosscountry-wedstrijd op het programma in Guéret, dat onderdeel uitmaakt van de Coupe de France.

Gaze is de huidige wereldkampioen op de Short Track. In Les Gets bleef de Nieuw-Zeelander vorig jaar augustus ook Litscher voor.

Voor Pidcock is Guéret de eerste mountainbikewedstrijd in een heus drieluik. De komende weken rijdt hij ook nog in Chur en in Nove Mesto, waar hij punten wil verzamelen met het oog op olympische kwalificatie.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.