Van muziek in de bus tot favoriete maaltijd: Leer Van der Poel en Philipsen beter kennen
foto: Cor Vos (archief)
dinsdag 27 juni 2023 om 14:20

Van muziek in de bus tot favoriete maaltijd: Leer Van der Poel en Philipsen beter kennen

Hoe ontspant Mathieu van der Poel zich tijdens een Tour de France? En wat doet Jasper Philipsen het liefst op een rustdag? In de Youtube-serie ‘Inside Alpecin Barbershop’ van Alpecin-Deceuninck gaan de twee renners met elkaar in gesprek.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

Van der Poel en Philipsen trokken naar de barbershop van Alpecin-Deceuninck om elkaar het hemd van het lijf te vragen en dat leverde een bij momenten hilarisch gesprek op. De twee renners keken onder meer vooruit naar de komende Tour de France, die zaterdag van start gaat in het Baskische Bilbao.

Van der Poel en Philipsen zijn de duidelijke speerpunten van Alpecin-Deceuninck in de komende Ronde van Frankrijk. Philipsen zal de sprinthonneurs waarnemen, Van der Poel hoopt in heuvel- en overgangsetappes een hoofdrol te vertolken.

Jonas Rickaert, Ramon Sinkeldam, Quinten Hermans, Silvan Dillier, Michael Gogl en Søren Kragh Andersen zullen ook hun opwachting maken in de 110e editie van de Franse ronde.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.