Tosh Van der Sande dolt met ‘gewone mensen’ uitspraak Van Aert: “Hoe noem je dan al die anderen?”
foto: Cor Vos
dinsdag 18 juli 2023 om 20:54

Tosh Van der Sande dolt met ‘gewone mensen’ uitspraak Van Aert: “Hoe noem je dan al die anderen?”

“De eerste van de normale mensen”, zo duidde Wout van Aert zijn derde plek achter zijn ploegmaat Jonas Vingegaard en Tadej Pogacar in de tijdrit in de Tour de France. Tosh Van der Sande, ploegmaat van Van Aert, reageerde op twitter met gevoel voor humor op deze uitspraak.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

Van Aert eindigde ondanks een derde plek op bijna drie minuten van Vingegaard en ruim een minuut op nummer twee Pogacar, wat de aanleiding was voor de desbetreffende uitspraak. “Hoe noem je al die anderen dan?” reageerde Van der Sande op een bericht met de quote van Van Aert.

Van Aert reageerde op zijn beurt weer op zijn ploeggenoot met het antwoord “Stervelingen”, waarbij hij nog wel opmerkte dat het om een grap ging.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.