zondag 6 augustus 2023 om 10:46

Wout van Aert verrast voor start WK: “Maak een goede kans, maar hoor niet bij de favorieten”

Video Wout van Aert ziet zichzelf niet als een van de favorieten voor het WK wielrennen in Glasgow. De Vlaamse renner, een van de drie kopmannen bij België, heeft een andere voorbereiding gehad dan normaal. “Hopelijk pakt het goed uit”, vertelt Van Aert aan WielerFlits.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

Van Aert verliet de Tour de France in de derde en laatste week door de geboorte van zijn tweede zoon. De alleskunner van Jumbo-Visma kende daardoor een andere aanloop richting het WK. “Het kan misschien wel een invloed hebben. Het is niet wat ik gewoon ben, maar ik hoop vooral dat het mij vleugels geeft”, knipoogt de Belg.

“Ik denk dat ik vandaag een goede kans heb, maar dat ik zeker niet bij de favorieten hoor. Ik heb een goede Tour gereden, maar misschien toch een tikkeltje minder dan vorig jaar. De twee weken daarna waren ook anders dan ik gewoon ben. Het is voor mij afwachten hoe ik mij ga voelen, hopelijk pakt het goed uit.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.