Wout van Aert voegt nog twee koersen toe aan programma: “Minder seizoen goed afsluiten”
foto: Cor Vos
maandag 11 september 2023 om 11:00

Wout van Aert voegt nog twee koersen toe aan programma: “Minder seizoen goed afsluiten”

Wout van Aerts wegseizoen duurt nog een kleine maand. In een interview met HLN heeft de Belg van Jumbo-Visma aangegeven dat hij in oktober ook nog start in de Coppa Bernocchi en Gran Piemonte.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

“De komende weken zijn druk”, zegt Van Aert in dat interview. “Ik rijd nog de Super 8 Classic, de tijdrit en wegrit op het EK, Coppa Bernocchi, Gran Piemonte en het WK gravel. Ik wil een minder seizoen toch nog goed afsluiten.”

De twee Italiaanse koersen passen goed in Van Aerts voorbereiding op het WK gravel, dat op 8 oktober wordt verreden in de regio Veneto. De twee Italiaanse 1.PRO-wedstrijden staan namelijk op 2 en 5 oktober gepland.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.