Tour 2024: Dit zijn de verschillen na de rit naar Superdévoluy – Evenepoel pakt tijd op Vingegaard
foto: Cor Vos
donderdag 18 juli 2024 om 07:30

Tour 2024: Dit zijn de verschillen na de rit naar Superdévoluy – Evenepoel pakt tijd op Vingegaard

Overzicht De zeventiende etappe van de Tour de France zorgde onverwacht nog voor spektakel tussen de favorieten. Het leverde Remco Evenepoel enkele seconden tijdwinst op ten opzichte van Jonas Vingegaard. De Belg kruipt zo wat dichter bij de Deen, die nog wel tweede blijft staan in het klassement. WielerFlits zet de verschillen op een rijtje.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

Evenepoel pakte met een aanval op Superdévoluy twaalf seconden op Jonas Vingegaard. Het verschil tussen de twee was twee minuten en tien seconden, nu is dat een minuut en 58 seconden. Ondertussen pakte ook Pogacar nog twee tellen op zijn naaste belager Vingegaard. In de rest van de top-tien waren geen verschuivingen. De nummers vier tot en met tien van het klassement finishten samen, op meer dan twee minuten van Pogacar, Vingegaard en Evenepoel.

AK
RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.