Tour de Tietema-Unibet verkoopt fietsen en opent deuren tijdens verkoopdagen
foto: TDT-Unibet
vrijdag 11 oktober 2024 om 17:06

Tour de Tietema-Unibet verkoopt fietsen en opent deuren tijdens verkoopdagen

Materiaalzone Tour de Tietema-Unibet heeft een beperkt aantal ploegfietsen te koop gezet. De Nederlandse ploeg biedt enkele door hun coureurs gebruikte Cannondale SuperSix racefietsen aan, terwijl ze van 18 tot 20 oktober ook hun Service Course openen voor verkoopdagen.

De kleurrijke fietsen van TDT-Unibet die verkocht worden, betreffen dus de Cannondale SuperSix. Deze zijn afgemonteerd met Shimano’s elektronische Dura-Ace Di2 groepset en Scope R3, R4 of R5 wielen. De fietsen staan te koop voor €6.500,- waarmee ze op het eerste oog erg gunstig geprijsd zijn. Uiteraard zijn het wel gebruikte fietsen.

Daarnaast opent de Procontinentale ploeg zijn deuren voor het publiek van 18 tot en met 20 oktober tijdens een end of season sale. Heel ongebruikelijk is het niet dat wielerploegen (een deel van hun) materiaal verkopen aan het einde van het seizoen. Zo organiseert ook Visma | Lease a Bike jaarlijks verkoopdagen aan het einde van het seizoen. Op de website van TDT-Unibet valt te lezen dat ze onder meer wielen, fietsen en andere (team)artikelen verkopen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.