Livestream: Kijk hier naar de veldrit Nacht van Woerden 2024 met Van Empel en Van der Haar
foto: Cor Vos
dinsdag 22 oktober 2024 om 17:00

Livestream: Kijk hier naar de veldrit Nacht van Woerden 2024 met Van Empel en Van der Haar

Video De crossliefhebber hoeft vanavond niets te missen van de Nacht van Woerden. De veldritten bij de mannen en vrouwen in Utrecht zijn vanaf 19.30 uur namelijk live te zien op WielerFlits via een livestream. Wereldkampioene Fem van Empel en zevenvoudig winnaar Lars van der Haar zijn de grote blikvangers.

Van Empel en Van der Haar verdedigen beiden hun titel in Woerden. De grootste concurrente voor Van Empel lijkt op papier Nederlands kampioene Lucinda Brand. Bij de mannen zal Van der Haar af moeten zien te rekenen met onder meer Europees kampioen Michael Vanthourenhout. Indien hem dat lukt, schrijft de Nederlander de Nacht van Woerden voor de achtste opeenvolgende keer op zijn naam.

De cross speelt zich af in het centrum van Woerden. Daar is een rondje van ongeveer 3 kilometer uitgetekend, dat identiek is aan vorig seizoen. De livestream op WielerFlits begint al om 17.55 uur met de jeugdcategorieën. Vanaf 19.40 uur zullen de vrouwen beginnen aan hun cross. De mannen starten om 20.40 uur.

    Om te reageren moet je ingelogd zijn.