Italiaans kampioene Sara Casasola dolblij met podiumplek in Druivencross: “Wedstrijd met veel historie”
foto: Cor Vos
zondag 27 oktober 2024 om 15:05

Italiaans kampioene Sara Casasola dolblij met podiumplek in Druivencross: “Wedstrijd met veel historie”

Sara Casasola toonde zich lange tijd van voren in de Superprestige Overijse. Uiteindelijk eindigde de Italiaans kampioene op een knappe derde plaats. “Ik ben heel blij met mijn wedstrijd”, zei ze in het flashinterview na afloop.

“Ik voelde me op de beklimmingen sterk”, aldus Casasola. “In de laatste ronde maakt ik wat teveel fouten en ging het kaarsje wat uit. Maar ja, ik ben nog steeds blij met mijn podiumplaats. Het is mijn eerst podiumplaats in een Superprestige-wedstrijd, dus ik ben heel blij. Ik ken het belang van deze cross, het is een wedstrijd met veel historie én het is een van mijn favoriete parcoursen. Ik wilde dus echt een goed resultaten behalen. Ik ben heel blij met hoe het gegaan is.”

De 25-jarige Casasola is bezig aan haar eerste seizoen voor Crelan-Corendon. “Dit is heel mooi voor het team en voor mij. Zij geloofden in me en ik ben blij dat ik hen terug kan betalen met dit resultaat”, aldus de Italiaanse, die volgende week vrijdag aan de start zal staan van de Koppenbergcross en twee dagen later ook meedoet aan het EK in Pontevedra. “Daarna focus ik me meer op de Wereldbekers en het klassement van de Superprestige natuurlijk.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.