Tour 2015: Bekijk hier de beelden van de etappe naar Amiens
foto: Sirotti
donderdag 9 juli 2015 om 08:00

Tour 2015: Bekijk hier de beelden van de etappe naar Amiens

De Tour de France ging vandaag verder met een vlakke rit van Arras naar Amiens. Het weer zorgde voor nervositeit, natte wegen en valpartijen. Toch mondde het uit in een massasprint in de straten van Amiens. Hierin was het André Greipel die de zege naar zich toetrok. Het Duitse feest werd compleet gemaakt door Tony Martin, die zijn gele trui behield. Bekijk hier de beelden.

RIDE Magazine
3 Reacties
08-07-2015 23:13
Tip voor de commentator: Arras spreek je uit als Arras en niet als Arra. De s spreek je dus wel uit.
08-07-2015 23:48
Wat kleine dingetjes die me in de samenvatting opvallen (opbouwend kritisch bedoeld; meerwaarde hebben de beelden zeker):
1. De commentator heeft het over de valpartij van Bouhanni terwijl op dat moment de valpartij van Coquard in beeld is, misschien niet heel handig.
2. De commentator heeft het bij de valpartij op 25 kilometer van het einde over dat het de kop kost van Pinot. Pinot finisht echter op plaats 57 in dezelfde tijd als de ritwinnaar; dan is 'de kop kosten' niet heel handig gekozen.
3. De commentator heeft wel echt een hele fijne stem/intonatie, dus ga vooral lekker verder maar ik denk dat er nog wel wat winst geboekt kan worden wat betreft de inhoud! :)
09-07-2015 16:44
@Spruch en Matthijs: Bedankt! Ik heb jullie opmerkingen doorgestuurd naar de commentator. We spreken deze niet zelf in, maar staan wel in contact met de personen die dit verzorgen.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.