zaterdag 17 augustus 2024 om 14:53

10 pooltips in het WielerFlits Ploegleider-spel voor de Vuelta a España 2024

Video We zijn alweer aanbeland bij de laatste grote ronde van het jaar. Het betekent ook dat het laatste spel in WielerFlits Ploegleider van dit jaar is aangebroken. Welke tips neem jij deze Vuelta a España 2024 ter harte? Wij helpen je traditiegetrouw een handje via onze Pooltips, die ook prima kunnen werken in bijvoorbeeld Scorito!

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

Van de aanbevelingen van Youri IJnsen kun je gebruikmaken bij het invullen van je eigen pool, maar het hoeft natuurlijk niet. De grote namen ken je wellicht wel, maar als je geen groot volger bent is het soms knap lastig. Met de tips kun je zomaar een paar plaatsen hoger eindigen. Welke tips neem jij mee in je Tourpool? En hoe ziet jouw selectie eruit? Laat het weten in de reacties.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.