20-jarige Paul Magnier wint weer bij de profs: “En er komen nog kansen aan”
foto: Cor Vos
vrijdag 6 september 2024 om 15:53

20-jarige Paul Magnier wint weer bij de profs: “En er komen nog kansen aan”

Paul Magnier is steeds meer naam aan het maken in het peloton. De nog maar 20-jarige renner heeft vrijdag voor de tweede keer gewonnen in de Tour of Britain, andermaal met overtuiging. “Ik vind dit wel best een leuke ronde”, zei Magnier met de glimlach in het flashinterview.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

De vierde etappe van de Tour of Britain eindigde op een massasprint. Magnier werd goed gebracht door Julian Alaphilippe, waarna hij het knap afrondde. “Het team heeft het weer erg goed gedaan. We hebben de hele dag gecontroleerd en in de finale werd ik goed afgezet. Het was een erg snelle finale, maar gelukkig had ik nog een punch over”, vertelde de Fransman na afloop.

“Op deze manier vind ik het wel best een leuke ronde, ja. Ik ben erg blij om weer te kunnen winnen. Er komen nog kansen aan de komende dagen en ik zal het zeker proberen. Maar nu ga ik wel even rusten, want ik ben best moe nu”, besloot Magnier, die dit seizoen al vier keer wist te winnen bij de profs.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.