Carrièreswitch in de maak? Wout ‘de eekhoorn’ van Aert zat wel degelijk in The Masked Singer
foto: Cor Vos
zaterdag 26 oktober 2024 om 08:12

Carrièreswitch in de maak? Wout ‘de eekhoorn’ van Aert zat wel degelijk in The Masked Singer

Hij was het echt! Wout van Aert deed heel even mee aan The Masked Singer. Vorige week schreven we het artikel dat heel wat mensen dachten dat Van Aert verscholen zat in het pak van de eekhoorn, die een eenmalig optreden gaf. De vermoedens waren terecht, want gisteren werd hij ‘ontmaskerd’.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

Met Song 2 van Blur veroverde eekhoorn, het pak waarin de coureur verscholen zat, heel wat harten. Tegelijkertijd wezen enorm veel mensen meteen naar Van Aert. Enkele tips – zoals twee jonge kinderen, maar weinig tijd én al meer dan honderd keer gewonnen in zijn carrière -, maar ook zijn stem, zorgden daarvoor.

Eekhoorn, een special guest die maar een keer optrad en niet echt in het spel zat, toonde gisteren zijn echte identiteit. En zo deed Van Aert zijn masker uit, met een enorme glimlach. “Ik had er zin in, maar was toch ook wat bang”, vertelde Van Aert in de uitzending. “En dat was eigenlijk exact de reden waarom ik het wilde doen: iets uit mijn comfortzone. Het is once in a lifetime, hé.”

“Buiten mijn vrouw wist niemand ervan. Ik wist dat ik een eekhoorn zou zijn, maar toen ik het kostuum zag, dacht ik wel even: ‘what the f*ck'”. Ik had een schattig beertje verwacht, maar geen latex-superman-pak.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.