Daniel Felipe Martínez deed goede zaak in tijdrit: “Tot nu toe gaat alles goed”
foto: Cor Vos
zaterdag 11 mei 2024 om 12:51

Daniel Felipe Martínez deed goede zaak in tijdrit: “Tot nu toe gaat alles goed”

Daniel Felipe Martínez heeft een goede zaak gedaan in de tijdrit van vrijdag. De Colombiaanse klimmer finishte in de top-10 en schoof op naar de tweede plaats in het algemeen klassement. “Vandaag zal het een zware dag worden, zeker na gisteren”, vertelde DFM voor de start van rit acht aan CyclingProNet.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Martínez zette vrijdag de achtste snelste tijd neer. De renner van BORA-hansgrohe deed het vooral goed op de slotklim. “We wisten dat we het goed moesten indelen voor de slotbeklimming. We wisten dat we daar het verschil konden maken en ik denk dat we alles hebben gedaan zoals we het gepland hadden.”

“Laten we zeggen dat ik het tot nu toe goed heb gedaan. Mijn gevoel is ook goed. Elke dag volgt er een nieuwe uitdaging, dus we moeten geconcentreerd blijven”, blijft Martínez voorzichtig. Zaterdag verwacht hij alvast een grote strijd. “Het zal opnieuw een behoorlijk zware en veeleisende dag worden, zeker na de tijdrit van gisteren. Er zal zeker iemand proberen aanvallen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.