donderdag 27 juni 2024 om 19:00

De grote voorbeschouwing op de Tour de France 2024 in de WielerFlits Podcast!

Podcast Hét summum in het wielrennen staat op het punt te beginnen: de Tour de France 2024! Alle selecties zijn rond en dus bespreken onze mannen alle favorieten voor de gele trui, groene trui, de bolletjestrui en de witte trui. Wat opvalt: er zijn nog veel meer nieuwe truitjes te zien en nog niet alles is aangekondigd, maar wij weten alles. Dat alles en meer in een nieuwe WielerFlits Podcast!

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Ook voor de laatste tips in Scorito of WielerFlits Ploegleider ben je bij ons aan het goede adres. Luister snel en hoor welke toffe acties we hebben rondom RIDE Magazine én Alpecin. We werken deze Tour samen met de Barbershop van het shampoomerk en mogen het speciale Tour-tenue van Mathieu van der Poel en Alpecin-Deceuninck weggeven! Kans maken op dat shirt? In de WielerFlits Podcast hoor je wat je daarvoor moet doen.

Onze verslaggevers zijn al in Italië en blijven de koers de komende drie en een halve week voor jullie volgen. In deze aflevering proberen ze antwoorden te vinden om de meest prangende vragen voorafgaand aan Le Grande Boucle. Hoe fit is Jonas Vingegaard? Hoe snel gaat Tadej Pogačar toeslaan? Hoe veel kansen krijgen de sprinters? En hoe ver komt Mathieu van der Poel in de openingsrit tussen Florence en Rimini? Schakel snel in voor de grote voorschouwing!


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.