Super WK-podcast: Kopecky vecht met Vollering en Mathieu van der Poel weet wat hij moet doen
foto: Cor Vos
zaterdag 12 augustus 2023 om 07:15

Super WK-podcast: Kopecky vecht met Vollering en Mathieu van der Poel weet wat hij moet doen

Podcast In deze aflevering van de WielerFlits Podcast bespreken Maxim en Youri het Super WK in Glasgow. De wegwedstrijd voor mannen is natuurlijk done and dusted, maar er zijn nog genoeg andere koersen die ook de moeite waard zijn. Welke wedstrijden je absoluut niet mag missen? Dát hoor je hier!

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Daags na de fenomenale WK-zege van Mathieu van der Poel hebben we nog de WK’s tijdrijden, de wegwedstrijd voor vrouwen en andere interessante en zenuwslopende koersen voor de boeg. Daarnaast staan er ook nog twee mountainbikeraces op de rol, met onder andere Van der Poel aan het vertrek.

Want hoe groot is de kans dat MVDP zich plaatst voor de Olympische Spelen, zijn hoofddoel voor komende zondag? Tenslotte nemen de heren nog even het WK voor beloften mannen onder de loep. Gaat iemand Thibau Nys kunnen verslaan? En zo ja, wie dan? Luister de podcast nu!


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.