Dit gaat WielerFlits doen tijdens de Tour de France
zaterdag 29 juni 2024 om 09:55

Dit gaat WielerFlits doen tijdens de Tour de France

Volg de Tour de France op WielerFlits. Via de website, App en onze social media kanalen blijf 24/7 op de hoogte van het laatste wielernieuws.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De komende weken staat WielerFlits volledig in het teken van de Tour. Van start tot finish en van ‘s ochtendsvroeg tot ‘s avonds laat is WielerFlits dé plek voor het laatste nieuws, interviews, analyses en achtergronden. Ook vind je dagelijks mooie winacties waarmee je mooie prijzen kan winnen.

Begin de dag met onze voorbeschouwing op de rit met uitgebreid aandacht voor de route en natuurlijk de kanshebbers voor de ritzege. In ons liveblog houden we je vóór, tijdens en ná de etappe op de hoogte van alle grote en kleine ontwikkelingen.

Nieuw dit jaar zijn onze uitgebreide uitslagen en klassementen. Sinds de lancering van cyclingflash.com hebben we achter de schermen hard gewerkt aan onder andere de uitslagenmodule voor de Tour de France. Een paar tellen na de finish kan je in het wedstrijdverslag niet alleen het wedstrijdverloop teruglezen, maar ook de rituitslag en de tussenstand in alle klassementen bekijken. Heel handig in één overzicht.

Uitslagen nu ook in de app
De WielerFlits App heeft een grote update gekregen. Op het hoofdscherm tref je onder het nieuws de belangrijkste uitslagen. Via de button Tour de France navigeer je de wedstrijdpagina waar je alle relevante treft; het laatste nieuws, het etappe-overzicht, uitslagen, tussenstanden en natuurlijk de deelnemerslijst. Alle renners kan je aanklikken. Op hun profielpagina staan alle uitslagen. Die van dit jaar en die van vorige jaren. Ben je dus benieuwd naar hoe een renner heeft gepresteerd? Via de WielerFlits App weet je het met een paar klikken.

Bij breaking news sturen we een Pushmelding. Abonneer je gratis op deze dienst via het Menu > Pushmeldingen en zet de schuifjes om van de pushmeldingen die jij wenst te ontvangen.

Download voor iOS (iPhone)
Download voor Android

WielerFlits Update
Ook dit jaar zijn wij heel de Tour ter plaatse om verslag te doen. Dankzij onze partner Van Mossel Automotive rijden onze verslaggevers in een splinternieuwe Skoda Octavia met WielerFlits design.

In de WielerFlits Update laten we iedere dag de hoofdrolspelers aan het woord en analyseren we de etappe. De WielerFlits Update is te bekijken op YouTube en te beluisteren als podcast.

In samenwerking Alpecin publiceren we tijdens de Tour iedere dag een gesprek met een (oud-)wielrenner vanuit de kappersstoel. Tijdens hun knipbeurt hebben we het over hun leven op en naast de fiets. Het resultaat zijn openhartige en verrassende gesprekken.

In de eerste aflevering neemt niemand minder dan topfavoriet Tadej Pogačar plaats in de mobiele barbershop. De interviews zijn te zien en te kijken op onze platformen en op ons YouTube-kanaal.

WielerFlits Ploegleider
De Tour de France beleef je nog intenser op WielerFlits. Naast nieuws, voorbeschouwingen en interviews kan je net zoals tijdens de klassiekers en de Giro d’Italia, ook nu weer meespelen in ons wielerspel WielerFlits Ploegleider. Een samenwerking tussen WielerFlits en ploegleider.nl. We helpen je graag ietsje opweg met onze pooltips.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.