Dit is de cover van de nieuwe najaars-editie van RIDE Magazine
maandag 16 september 2024 om 06:00

Dit is de cover van de nieuwe najaars-editie van RIDE Magazine

Ride Op 20 september verschijnt de nieuwe najaars-editie van RIDE. In deze nieuwe editie van het wielermagazine dat gemaakt wordt door de redactie van WielerFlits, kijken we vooruit naar de tijd van het jaar waarin vallende bladeren en ploeteren door de regen en de modder centraal staan. Want hoewel we nog volop genieten van de zomer, valt er niet aan te ontkomen dat er een nieuw jaargetijde voor de deur staat.

Het zal voor echte wielerliefhebbers geen opgave zijn om de renner op onze nieuwe cover te herkennen. We kozen wederom voor een schitterende plaat van Joris Knapen, die een over een gravelstrook razende Mathieu van der Poel op de gevoelige plaat vastlegde. Bij de foto prijkt de tekst ‘Het nieuwste speelgoed van Mathieu’, verwijzend naar zijn vernieuwde racemoster. In de nieuwe RIDE besteden we namelijk uitgebreid aandacht aan de lancering van de vernieuwde Canyon Aeroad. Onze redacteur Ties kreeg de gelegenheid om dit topmodel te testen en deelt zijn bevindingen met de lezers van RIDE.

Het is een van de vele onderwerpen die aan bod komt in de nieuwe najaarseditie van RIDE, die op vrijdag 20 september verschijnt. In dit 172 pagina’s dikke magazine lees je tal van mooie verhalen waar je lekker lang van kan genieten tijdens de steeds langer wordende avonden. Met uiteraard veel aandacht voor de profs, maar ook het nieuwste materiaal en de mooiste gebieden om zelf te gaan fietsen. Binnenkort onthullen we wat er nog meer in het blad staat.

Wanneer je tijdens de early-birdperiode nieuwe RIDE online bestelt, ontvang je een leuk extraatje. Bestel RIDE voor 20 september en krijg (net als onze abonnees) 15 euro korting op jouw bestelling bij FuturumShop. Dat is makkelijk verdiend! Wacht daarom niet te lang en bestel nu de nieuwe RIDE.


Wil je onze najaarseditie GRATIS ontvangen? Profiteer dan nu van onze abonnee-actie en krijg tijdelijk bij het afsluiten van een jaarabonnement ons najaarsnummer gratisVoor slechts veertig euro lees je een heel jaar de mooiste wielerverhalen en ontvang je een uitnodiging voor onze exclusieve Launch Party bij Canyon. Profiteer nu!

RIDE Magazine