Dylan Groenewegen tekent bij Roompot-Orange Cycling
woensdag 17 september 2014 om 19:16

Dylan Groenewegen tekent bij Roompot-Orange Cycling

Dylan Groenewegen gaat in 2015 rijden voor het nieuwe Roompot-Orange Cycling. De 21-jarige sprinter van De Rijke zal zich voor twee jaar verbinden aan de ploeg van Michael Boogerd, Michael Zijlaard, Erik Breukink en Jean-Paul van Poppel. ”We hebben er een sprinter met durf en improvisatievermogen bij”, zegt ex-topsprinter Van Poppel.

”Hij kan zich bij ons goed verder ontwikkelen”, vervolgt Van Poppel over zijn nieuwe aanwinst. Na drie jaar De Rijke kijkt Groenwegen uit naar zijn nieuwe werkgever: ”De plannen van de ploeg spreken mij erg aan en het is een perfecte volgende stap in mijn loopbaan.”

Met de komst van Groenewegen staan er nu vijftien renners onder contract bij Roompot-Orange Cycling, dat volgend jaar uit zal komen als ProContinentale ploeg. Eerder dit seizoen kwam naar buiten dat BMC Racing en Cannondale interesse zouden hebben in de snelle Groenewegen. Dit jaar wist hij de Ronde van Vlaanderen voor beloften te winnen.

Renners van Roompot-Orange Cycling tot nu toe (15)
Jesper Asselman, Huub Duyn, Sjoerd van Ginneken, Brian van Goethem, Dylan Groenewegen, Reinier Honig, Johnny Hoogerland, Michel Kreder, Raymond Kreder, Wesley Kreder, Maurits Lammertink, André Looij, Marc de Maar, Ivar Slik en Berden de Vries

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.