‘Einde aan gesprekken tussen Red Bull-BORA-hansgrohe en Remco Evenepoel, die Soudal Quick-Step trouw blijft’
foto: Cor Vos
donderdag 26 september 2024 om 19:31

‘Einde aan gesprekken tussen Red Bull-BORA-hansgrohe en Remco Evenepoel, die Soudal Quick-Step trouw blijft’

Remco Evenepoel rijdt ook volgend jaar gewoon voor Soudal Quick-Step. Verschillende media meldden eerder dat Red Bull-BORA-hansgrohe de Belg deze winter wilde overnemen, maar de gesprekken tussen de twee partijen zouden vorige week zijn afgesprongen, meldt Het Laatste Nieuws.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

Evenepoel zou volgens de informatie van HLN ook nog in gesprek zijn geweest met een derde, niet nader genoemde ploeg. Die onderhandelingen zouden ‘nog concreter’ zijn geweest, maar zijn uiteindelijk ook afgeketst. De dubbele olympische kampioen blijft Soudal Quick-Step dus trouw. Hij heeft nog een contract tot eind 2026 bij de Belgische formatie waar hij in 2019 prof werd.

Zelf zei Evenepoel eerder al niets te weten van interesse van Red Bull-BORA-hansgrohe. “Er komt altijd zoveel naar buiten zonder dat er iets van waarheid in zit”, zei hij na afloop van de Tour of Britain tegen Sporza. “Ik heb geen idee waar dat over zou gaan. Zelf heb ik niets zien passeren. Dat ik volgend jaar normaal gezien nog voor hetzelfde team rijd? Dat is een ja.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.