Erik Dekker: “Geen verstoorde verhouding met Thomas”
zaterdag 26 juli 2008 om 11:11

Erik Dekker: “Geen verstoorde verhouding met Thomas”

Thomas Dekker geldt als één van de grootste wielertalenten van Nederland, maar hij verscheen niet in de Tour de France en gaat ook niet rijden op de Olympische Spelen. Erik Dekker, ploegleider van de Rabobank: “Ik lees allerlei verhalen over een verstoorde verhouding met Thomas. Daar is niets van waar.”

Erik Dekker zei zaterdag tegenover het AD dat hij Thomas dat ook niet heeft horen zeggen. “Ik heb het hem meerdere malen gevraagd: ‘Thomas, wat is er?’ Nee, krijg ik dan als antwoord, er is niets. Ik kan niet inschatten of Thomas zich nog thuisvoelt bij de Rabobank.”

Volgens Rabobank’s algemeen directeur Harold Knebel blijft Thomas voorlopig gewoon bij zijn huidige ploeg. Hij wijst op het doorlopende contract. Maar Knebel zegt wel dat de renner en de ploegleiding na de Tour de France om de tafel gaan, om te kijken ‘hoe we verder gaan’.

Dat Thomas Dekker niet in de Tour de France aanwezig was, lag alleen maar aan zijn fysieke toestand. Knebel:” Of wij vinden dat Thomas zijn houding moet veranderen? Nee hoor, ik heb helemaal geen probleem met Thomas als persoon.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.