donderdag 11 juli 2024 om 17:53

Fabio Jakobsen wijst naar ziekte als oorzaak opgave: “Had idee dat het juist beter en beter ging”

Video Fabio Jakobsen moest al vroeg opgeven in de twaalfde rit naar Villeneuve-sur-Lot. De Nederlander van dsm-firmenich PostNL vertelde na de rit onder meer aan WielerFlits dat hij zich allesbehalve fit voelt. “Ik houd nu afstand en ik schud geen handen. Ik wil de jongens niet besmetten.”

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Het is altijd rot om uit koers te gaan”, opende Jakobsen het interview. “Het gaat niet slecht, maar ook niet goed. ik voel me niet top. Ik kan me niet echt ziek noemen, maar ik ben niet fit. Ik moest vandaag al heel snel laten lopen. Dat ik nu een mondkapje op heb? Ja, ik wil de jongens niet besmetten. Ik houd afstand en ik schud geen handen.”

“Ik vrees dat ik iets onder de leden heb. Ik had juist het idee dat het beter en beter ging, maar volgens mij heb ik iets opgelopen in de gravelrit of op de rustdag. Gisteren was het ook dramatisch, ook voor mijn doen. En vandaag was het al helemaal niets”, sloot hij af.

Uitvallers

Etappe:

Geplaatst als onderdeel van: Tour 2024: Zo blikken verschillende Belgen en Nederlanders terug op hun drieweekse

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.