Geraint Thomas verliest anderhalve minuut op Vingegaard: “Ik voelde me beter dan in Andorra”
donderdag 31 augustus 2023 om 19:50

Geraint Thomas verliest anderhalve minuut op Vingegaard: “Ik voelde me beter dan in Andorra”

Geraint Thomas heeft nog altijd last van zijn val aan het begin van de Vuelta. De Brit verloor donderdag bijna anderhalve minuut op het duo van Jumbo-Visma, maar doet nog steeds mee voor een goed algemeen klassement.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

“Tja”, begint de Brit zijn verhaal. “Er reed een grote vlucht vandaag weg. Ik had er in kunnen zitten, maar dan krijg je ook weer dat er mensen meespringen omdat ik meega.”

“Op de laatste klim voelde ik me beter dan in Andorra. Ik merkte wel dat ik echt nog wat kracht miste. Het was een zware dag, maar zo komen er nog wel meer aan. We zien het wel”, eindigt Thomas, die nu 23ste staat in het klassement.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.