Gratis tourspel & aantrekkelijke touraanbiedingen bij Mantel
dinsdag 2 juli 2024 om 00:00

Gratis tourspel & aantrekkelijke touraanbiedingen bij Mantel

Tourfans en fietsers opgelet! De Tour de France is begonnen en dat betekent drie weken lang genieten van wielrennen op het allerhoogste niveau door het Franse landschap.

Mantel Tourspel: maak kans op mooie prijzen
Wist je dat de tour dit jaar niet in Parijs maar in Nice finisht vanwege de Olympische spelen? Tijdens de Tour de France organiseert fietsenwinkel Mantel een leuk tourspel waarbij je jouw Tour de France kennis kan testen. Hierbij maak je kans op aantrekkelijke prijzen. Doe mee aan het Mantel Tourspel en wie weet word jij de winnaar van een gloednieuwe Castelli outfit, Oakley fietsbril, XLC fietsendrager of een van de vele andere mooie fietsprijzen. Ontdek snel wat je allemaal kunt winnen!

Sprintdeals & bergdeals: hoge kortingen op fietsartikelen
Van het kijken naar de Tour krijg je zelf waarschijnlijk ook zin om te fietsen. Ben je toe aan een nieuwe fiets of wil je jezelf verwennen met een mooie fietsoutfit of andere fietsspullen? Dan is dit hét moment. Mantel speelt namelijk in op het etappeschema van de Tour de France. Sprintetappe? Check dan de aantrekkelijke Sprintdeals, maar wees er snel bij, de Tour wacht namelijk op niemand en deze aanbiedingen zijn slechts 24 uur geldig. Gaat het peloton de bergen in? Dan vind je de mooiste fietsartikelen voor een scherpe prijs tijdens de Bergdeals.

Laagste prijsgarantie op fietsen en fietskleding.
Zijn er geen sprint- of bergetappes? Ook dan ben je bij Mantel aan het juiste adres. Op alle fietsen en fietskleding geldt namelijk altijd de laagste prijsgarantie. Vind je het fietsartikel dat je wil kopen elders voor een lager bedrag? Dan matcht Mantel deze prijs.

Over Mantel
Mantel is dé fietspartner sinds 1938. Van aankoop van een fiets, onderdelen of fietskleding tot reparaties of blijvend advies voor onderweg. Met Superstores in Arnhem, Den Bosch, Rotterdam en Utrecht, lokale servicepunten en online via Mantel.com is Mantel voor iedere fietser goed bereikbaar. Dus of je nu prof bent of niet, Nice is nog ver, maar Mantel altijd dichtbij!

RIDE Magazine