Israel-Premier Tech beloont inzet en uitslagen Tom Van Asbroeck met contractverlenging
foto: Cor Vos
donderdag 17 oktober 2024 om 15:25

Israel-Premier Tech beloont inzet en uitslagen Tom Van Asbroeck met contractverlenging

Tom Van Asbroeck blijft langer bij Israel-Premier Tech. De 34-jarige renner heeft zijn contract bij het ProTeam verlengd tot eind 2026.

Van Asbroeck, die al sinds 2019 voor het Israëlische team rijdt, is bezig aan een goed seizoen. Zo won hij dit voorjaar een rit in de Tour de la Provence en behaalde hij tal van ereplaatsen in andere wedstrijden, zoals Danilith Nokere Koerse (zesde) en Parijs-Tours (achtste).

“Dit jaar was heel goed voor mij”, zegt Van Asbroeck op de site van Israel-Premier Tech. “Ik startte op de best mogelijke manier met een zege in mijn eerste koers van het seizoen. Daarna heb ik constant op een hoog niveau gereden, met dank aan de professionele begeleiding bij het team. Er is gewoon zo’n goede sfeer hier en het team voelt echt als familie.”

Kjell Carlström, teammanager bij Israel-Premier Tech, stelt dat Van Asbroeck de voorbije jaren is uitgegroeid tot een belangrijke schakel binnen de ploeg. “Tom heeft een sterk teamgevoel en hij draagt echt bij aan de sfeer”, klinkt het. “Zijn toewijding aan de ploeg en zijn wil om te werken voor zijn ploeggenoten, op de momenten dat hij niet voor een eigen resultaat gaat, zijn twee van de voornaamste redenen om zijn contract met twee jaar te verlengen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.