Jinse Peeters sluit per direct aan bij De Ceuster-Bonache
foto: Peter Geelen
woensdag 3 januari 2024 om 19:12

Jinse Peeters sluit per direct aan bij De Ceuster-Bonache

Jinse Peeters heeft in De Ceuster-Bonache per direct een nieuwe ploeg gevonden. De 24-jarige veldrijdster komt over van Proximus-Cyclis, waar ze drie jaar voor uitkwam. Peeters zal in de Wereldbeker Zonhoven al debuteren voor haar nieuwe team.

Peeters gaat bij De Ceuster-Bonache samenwerken met trainer Rob Peeters, naast oud-veldrijder ook neef van Jinse. “Rob zijn aanwezigheid is zeker een meerwaarde. […] Het is op sommige momenten ideaal dat je Rob hebt die met zijn goedgevulde rugzak aan ervaring heel bruikbare tips en advies geeft. Ik heb inderdaad nog samen met mijn neef Rob gekoerst in dezelfde ploeg, maar nu is het de eerste keer dat ik naar hem moet luisteren als coach en hij boven mij staat”, lacht ze. “Maar, dat valt héél goed mee.”

Ze zal er ook het veldrijden en het wegwielrennen combineren. “Dit seizoen wil ik graag bevestigen en naar boven opschuiven in de uitslagen. In het voorjaar en de zomermaanden wil ik graag rijden en de sprint aantrekken voor Jesse Vandenbulcke”, vertelde ze bij haar presentatie.

In de paars-blauwe formatie voegt Peeters zich bij Laura Verdonschot, Alicia Franck, Suzanne Verhoeven (elite), Lies’l Schevenels en Lotte Baele (beloften).

Jinse Peeters (midden) met Rob Peeters (rechts) – foto: Peter Geelen

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.