Katusha haalde Trofimov en Silin van startlijst Vuelta na incident in Rio
Yuri Trofimov - foto: Sirotti
vrijdag 21 augustus 2015 om 07:30

Katusha haalde Trofimov en Silin van startlijst Vuelta na incident in Rio

Katusha heeft maatregelen genomen tegenover twee Russische renners, meldt de ploeg aan WielerFlits. Yuri Trofimov en Egor Silin zouden aanvankelijk de Vuelta a España rijden, maar een incident tijdens het Olympische Test Event in Rio de Janeiro van afgelopen week heeft de ploegleiding anders doen besluiten.

Beide renners verbleven begin deze week in Rio de Janeiro voor de olympische testwedstrijd. Wat zich heeft afgespeeld in Brazilië, brengt de ploeg in een later stadium naar buiten. Het gerucht gaat dat de Russen dronken op het vliegveld zijn afgevoerd.

Russisch kampioen Trofimov was aangewezen om de vrijgekomen plek van de geschorste Giampaolo Caruso op te vullen. Uiteindelijk is dat Tiago Machado geworden. Egor Silin was al zeker van een selectie voor de Vuelta, maar hij is op het laatste moment vervangen door Gatis Smukulis.

RIDE Magazine
32 Reacties
Sorteer op:
21 augustus 2015 12:16
@ Har77, doe dan ook niet generaliseren. Er zijn ook voorbeelden te vinden van NL-se topsporters die zich misdragen hebben. Wat dacht van de nacht voor de halve finale WK voetbal tot 7 ochtends met naakte vrouwen bij het zwembad zitten. Betekent niet dat dit een gewoonte is voor NL-se topsporters.

On topic, klinkt niet erg professioneel idd. Als dit waar terecht dat ze niet starten, boete + waarschuwing en klaar zou ik zeggen.
21 augustus 2015 12:18
je bent vannacht weer dronken geweest
Je ging me daar te keer als een beest
Wat ben je toch een
Leo, je stapte pas om 4 uur in bed
Je had niet eens je hoed afgezet
Dat is toch flauwekul
21 augustus 2015 12:33
Thailand ,ik neem aan dat jij er bij was in Munchen,oh nee want je heb het over de halve finale terwijl de geruchten gaan voor de finale
Omhoog73, Zou die bekende Sir alcohol uit Engeland daar om ook zo veel drinken
21 augustus 2015 15:21
Joop dronk geen druppel, lag om 8 uur al op bed, gezelligheid kent geen tijd, dan maar een keer lekker tipsy, ook goed voor de teamgeest.
21 augustus 2015 17:08
Tınkov op twitter 'Report: Katusha duo left out of Vuelta a España after drunken incident
I knew Yuri is a real Russian :-) ! Good stuff' :D
21 augustus 2015 17:09
@schipperaar
Zijn vrouw daarentegen...
21 augustus 2015 18:59
"Dronken Rus", is dat nou een contaminatie of een pleonasme..?

Om te reageren moet je ingelogd zijn.