Kelderman klaar voor rentree: “Hoogtestage stemde me erg tevreden”
foto: RV
zaterdag 6 maart 2021 om 09:32

Kelderman klaar voor rentree: “Hoogtestage stemde me erg tevreden”

Wilco Kelderman is dicht bij zijn terugkeer na zijn trainingsongeval in januari. Vorige maand werkte de nummer drie van de Giro d’Italia in de Sierra Nevada een trainingsstage af en die is hem goed bevallen. De Ronde van Catalonië wordt waarschijnlijk zijn eerste koers van het seizoen.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Ik heb nog wel enige achterstand op mijn oorspronkelijke schema, maar daar maak ik me niet druk over”, vertelde hij na zijn hoogtestage aan De Telegraaf. “Wat ik de voorbije tweeënhalve week in de Sierra Nevada heb kunnen doen, stemt me ontzettend tevreden.”

Over twee weken keert hij waarschijnlijk terug in het peloton. “Ik ga ervan uit dat ik naar de Ronde van Catalonië (die op 22 maart begint, red.) kan. Als ik verder kan opbouwen zoals de afgelopen weken, ben ik wel klaar om weer leuk mee te doen, denk ik.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.