Kleinzonen Eddy Planckaert debuteren bij Onder Ons Parike
© Woop
Nico Dick
donderdag 1 april 2021 om 07:45

Kleinzonen Eddy Planckaert debuteren bij Onder Ons Parike

Devon Planckaert (14) en Mageno Timmerman (13), de zonen van respectievelijk Francesco en Stephanie Planckaert, tekenden het voorbije weekend een overeenkomst bij het Oost-Vlaamse Onder Ons Parike. De kleinkinderen van Eddy zetten er hun eerste stappen in de wielersport.

Onder Ons Parike is een wielerclub met traditie. Onder meer Jolien D’hoore begon er haar carrière en ook Alexandre Van Petegem, de zoon van Peter, zette er zijn eerste stappen als wielrenner. Nu is het dus de beurt aan Devon Planckaert en Mageno Timmermann, de de kleinkinderen van de voormalige Ronde van Vlaanderen-winnaar en tv-figuur Eddy Planckaert.

Bij de presentatie in de gebouwen van sponsor Anglo Belgian Corporation was overigens de hele familie aanwezig (zie foto onder). Bart Van Nieuwenhove, ploegleider bij de Brakelse club, gaf alvast mee dat de Planckaerts deze zomer op wedstrijden en trainingen door het productiehuis van Château Planckaert gevolgd zullen worden. Dit najaar te zien op uw scherm tijdens de tweede jaargang van de reeks op VRT.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.