Le Patron: Ook in het geel deze zomer? – krijg nu een gratis shirt cadeau
zondag 21 juli 2024 om 12:02

Le Patron: Ook in het geel deze zomer? – krijg nu een gratis shirt cadeau

Ook drager van het geel worden? Le Patron maakt het mogelijk! Tijdens de Tour de France ontvang je bij elke besteding boven de €60 in onze webshop  de “Le Maillot Jaune” t.w.v. 49,95 cadeau!

Geel is onlosmakelijk verbonden met de maand juli. Het peloton raast dan door de prachtige decors van zonnebloemen. En aan de finish iedere dag een frisse gele trui voor de leider in koers.

Wij laten ons graag inspireren door het grootste wielerspektakel ter wereld. Wij ontwerpen onze kleding in Amsterdam. Elk ontwerp wordt vervolgens met respect gesneden, genaaid en samengesteld in ons atelier in Portugal. Waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan.

Voeg de Le Maillot Jaune toe aan je winkelmand en gebruik bij het afrekenen de code WF2024. Let op: Op = Op, dus wees er snel bij!
*Deze actie is geldig tot 22 juli 2024 en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen

Hieronder een selectie van onze collectie.

Poursuite
Dit geborduurde artwork symboliseert een voorbijrazend peloton met een inspanning bij zware tegenwind. Beschikbaar in de kleuren zand en lichtblauw.

Check hier het Poursuite T-shirt 

Tête de la Course
Een fijn gemeleerd katoenen shirt met een iconisch artwork van het pro peloton op stoom. Koersen met het hoofd en hart, tijdloos vastgelegd in een combinatie van borduur en print.

Check hier het Tête de la Course T-shirt

Sprint Final
Het geborduurde artwork is de weergave van een ultieme sprint tussen twee befaamde renners, waarbij de één zijn wiel net iets eerder over de meet duwt en daarmee de eeuwige roem vergaart. Een exclusief shirt met een luxe uitstraling vanwege de pique stof.

Check hier het Sprint Final T-shirt

Grimpeur short
De olijfgroene short is afgewerkt me een in detail geborduurde “vintage” wielrenner. Ideaal voor zowel casual als sportieve momenten.

Check hier de Grimpeur short

La Bicyclette
De fiets, beter bekend als jouw partner on the road. Met verfijnde garen en sierlijke borduursteken is dit een eerbetoon aan jouw La Bicyclette. Beschikbaar in de kleuren blauw, grijs en olijfgroen.

Check hier het La Bicyclette T-shirt

WMN Club Tee
Dit zandkleurige shirt met pastel print past bij de fitte lifestyle van het wielrennen!

Check hier het WMN Club Tee T-shirt

WMN Peloton
Het shirt heeft een strak gesneden pasvorm. De rensters zijn aangebracht met een geborduurd artwork. Beschikbaar in lichtgrijs en donkerblauw.

Check hier het WMN Peloton T-shirt

Le Patron x Etxeondo Tenue á Bicyclette

Ervaar vakmanschap, kwaliteit en passie. Ontworpen in Amsterdam door Le Patron, ontwikkeld en gemaakt in het Baskenland door Etxeondo. Deze kit biedt de perfecte mis van prestatie en style.

Check hier het Le Patron x Etxeondo Performance kit


Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie. Le Patron – voor de renners, door de renners. When style entered the peloton!

RIDE Magazine