Mathieu van der Poel: “Dit is echt een superparcours”
Foto: Marcel Koch
zaterdag 31 januari 2015 om 13:51

Mathieu van der Poel: “Dit is echt een superparcours”

Mathieu van der Poel heeft zaterdag het WK-parcours in Tabor verkend. De Nederlander reageerde enthousiast. “Dit is een superparcours”, stelde hij tegen Sporza. “Ik had geen betere omloop kunnen indenken. Het is echt moeilijk en technisch. Dat is schitterend.”

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Ik was al goed in vorm en dit parcours is alleen maar mooi meegenomen. Op deze omloop kun je overal fouten maken en moet je voortdurend balanceren. De bochten liggen er elke ronde anders bij”, aldus Van der Poel.

Ook Sven Nys is blij met de omloop. “Ik hou hier wel van. De afgelopen jaren was het hier vaak een snelle cross, zonder techniek. Maar dit is toch iets anders. Ik voel me goed in mijn vel en denk dat ik goeie benen heb. Ik ga genieten en ga alles geven.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.