Mathieu van der Poel rijdt dit seizoen nog één wedstrijd
zondag 29 september 2024 om 18:07

Mathieu van der Poel rijdt dit seizoen nog één wedstrijd

De laatste dagen was er sprake van dat Mathieu van der Poel zou overwegen om deel te nemen aan de Ronde van Lombardije, maar dat gaat niet voor dit jaar zijn. Na de finish van de WK-wegrit in Zürich laat de Nederlander namelijk weten dat hij niet mee zal doen aan de Italiaanse najaarsklassieker.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

En dus zit het seizoen voor Van der Poel er na de wereldkampioenschappen in Zürich er bijna op. Zijn laatste afspraak op de kalender is het WK Gravel in Leuven op 6 oktober. Na deze wedstrijd gaat de kopman van Alpecin-Deceuninck op vakantie. Om mee te doen aan de Ronde van Lombardije had Van der Poel zijn seizoen met nog een week moeten verlengen. Het Italiaanse najaarsmonument vindt plaats op zaterdag 12 oktober.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.