Mathieu van der Poel rijdt enige Nederlands criterium in Etten-Leur
Foto: Cor Vos
dinsdag 6 augustus 2024 om 19:29

Mathieu van der Poel rijdt enige Nederlands criterium in Etten-Leur

Mathieu van der Poel topt het deelnemersveld van de Profwielerronde in Etten-Leur. Op zondag 11 augustus zal hij daar voor de tweede keer zijn regenboogtrui aan het Nederlandse publiek tonen.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

Van der Poel was immers ook vorig jaar – toen een week nadat hij de wereldtitel veroverde op het WK in Glasgow – te gast in de Noord-Brabantse gemeente. Destijds troefde hij Jasper Philipsen en Fabio Jakobsen af in zijn eerste koers in de regenboogtrui. Het zou goed kunnen dat Van der Poel nu de cirkel rond maakt en in Etten-Leur ook zijn laatste wedstrijd in de trui afwerkt voor het WK in Zürich.

Verder tekenen bij de mannen ook Dylan Groenewegen, Bauke Mollema, Wilco Kelderman, Daan Hoole, Frank van den Broek, Elmar Reinders, Nils Eekhoff en Bart Lemmen present. Bij de vrouwen topt voormalig wereldkampioene Chantal van den Broek-Blaak voorlopig het deelnemersveld.

“In de komende dagen hopen wij nog grote namen bekend te maken”, laat de organisatie weten aan WielerFlits. In ons criterium-overzicht blijft u op de hoogte van alle deelnemers.


RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.