maandag 1 juli 2024 om 13:30

Naast Jonas Vingegaard nóg een grote winnaar van openingsweekend Tour de France

Video De eerste twee lastige etappes van de Tour de France zitten erop. In Italië zijn we al het nodige wijzer voor de rest van de Tour. Jonas Vingegaard is ‘gewoon’ een kandidaat-eindwinnaar en ook Wout van Aert is goed genoeg om een rit te winnen. Zij zijn de morele winnaars van het openingsweekend. Maar er is meer, zoals de wonderlijke dag van Team dsm-firmenich PostNL. Luister snel naar de WielerFlits Update!

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De opluchting bij Visma | Lease a Bike is groot. Alsof er niets gebeurd is de voorbije maanden, reageerde Vingegaard vlijmscherp op een vinnige demarrage van Tadej Pogačar. Meteen werd duidelijk dat de Deen en de Sloveen opnieuw de dienst gaan uitmaken, want niemand leek bij machte om het duo te volgen. “Toch slaagde Remco Evenepoel er samen met Richard Carapaz in om toch nog naar die twee toe te rijden. Ik vind daarom de Belg óók een winnaar van dit weekend.” Sterker: Evenepoel kan maandag het geel overnemen van Pogačar, die er vanaf wil.

Toch zijn er ook renners die er nog echt in moeten komen, zoals wereldkampioen Mathieu van der Poel. Hem verwachten onze verslaggevers in de rol als lead out op maandag, als het Tour-peloton voor het eerst gaat sprinten. In Turijn moeten onder meer ook Mark Cavendish, Fabio Jakobsen en Jasper Philipsen gaan meedoen voor winst. Maar hoe zit dat met Mads Pedersen, Wout van Aert, Danny van Poppel en Arnaud De Lie? De sprinters zijn aan zet en vroege vluchters lijken geen kans te maken. Kortom: genoeg onderwerpen om snel de WielerFlits Update te bekijken!

Iedere dag
Deze Ronde van Frankrijk voorzien onze verslaggevers Maxim Horssels en Youri IJnsen het publiek dagelijks van de WielerFlits Update. In een podcast en video van om en nabij het half uur duiden zij de gebeurtenissen in en rondom de Tour de France en kijken ze uit naar de etappe van een dag erna. De video verschijnt dagelijks op YouTube en hier op de website, de audio daarvan is te beluisteren in je favoriete podcast app.


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.