Net als in 2019: Mathieu van der Poel kiest voor witte broek in Amstel Gold Race
screenshot L1
zondag 14 april 2024 om 10:35

Net als in 2019: Mathieu van der Poel kiest voor witte broek in Amstel Gold Race

Het is een vraag die elke week weer gesteld wordt als wereldkampioen Mathieu van der Poel aan de start staat: kiest hij voor een witte broek of niet? In de Amstel Gold Race is het weer zover, want onder de regenboogtrui kiest hij voor een witte broek. En dat doet hij niet voor het eerst in deze koers…

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

In 2019, toen hij een bijzondere en onverwachte overwinning behaalde in de grootste wielerklassieker van Nederland. Toentertijd was Van der Poel de regerend Nederlands kampioen en droeg hij het rood-wit-blauw, maar nu is hij als wereldkampioen op de weg voor het eerst in koersverband actief op Nederlandse bodem.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door WielerFlits (@wielerflits)

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.