Nieuw incident in de Tour 2024: vrouw mept Tadej Pogacar met Spaanse vlag
foto: Cor Vos
zondag 14 juli 2024 om 22:50

Nieuw incident in de Tour 2024: vrouw mept Tadej Pogacar met Spaanse vlag

Na de chipsgooier van zondag heeft een ‘fan’ in de Tour de France 2024 zich opnieuw misdragen. Dit keer betrof het een vrouw, die geletruidrager Tadej Pogačar sloeg met een stokje waaraan de Spaanse vlag vastzat. Onze huisfotograaf Cor Vos legde de beelden vast.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Pogačar maakte er zondagavond – met dank aan het beulswerk van Visma | Lease a Bike en hun kopman Jonas Vingegaard – een ware demonstratie van. De 25-jarige Sloveen reed met nog vijf kilometer te gaan weg bij zijn Deense tegenstrever en maakte er zodoende een glorietocht van voor zichzelf. Maar onderweg werd hij wel getrakteerd op een stokslag van vrouw. Ze was bewapend met een Spaanse vlag en ze lijkt een voetbalshirt van Sporting Gijón te dragen.


RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.