vrijdag 6 september 2024 om 13:15

Onverwachte wending Visma | Lease a Bike en problemen bij Lotto Dstny

Podcast De Ronde van Spanje 2024 nadert zijn ontknoping. Ben O’Connor staat halverwege de slotweek nog altijd aan de leiding, maar zijn voorsprong op Primož Roglič bedraagt nog maar vijf tellen. Ook is er nieuws rondom Visma | Lease a Bike – dat bij bosjes omvalt – en Lotto Dstny. Luister snel naar de nieuwe WielerFlits Podcast!

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

De Vuelta is tweeënhalve week oud en dat betekent dat Maxim en Youri een eerste voorzichtige balans opmaken. Beide mannen concluderen wel dat de Spaanse rittenkoers spannend kan zijn tot op de slotdag, al zou de afstand op de leiderstrui voor Roglič dan wel wat ruimer moeten zijn. Voorts bestempelen ze deze Vuelta als eentje die voor verrassingen zorgt en eigenlijk indruist tegen de logica. Dat maakt dat de Vuelta misschien wel leuker is om naar te kijken dan de Giro d’Italia en de Tour de France, waar de spektakelwaarde een stuk voorspelbaarder was dan nu.

Ook halen onze mannen het nieuws van Johannes Staune-Mittet eerder deze week aan. Hoe kwam deze transfer nu tot stand en welke gevolgen heeft dat voor de Franse equipe en Nederlandse ploeg? Ook behandelen ze de vele valpartijen, nu weer met Wout van Aert. Voor de Belg is het einde seizoen. En hoe staat het met Mathieu van der Poel zijn knieblessure? Ook is er aandacht voor Lotto Dstny, waar het niet goed gaat. Als klap op de vuurpijl dreigen ze nu ook Jarno Widar kwijt te raken, het toptalent dat nog tot 2027 vastligt.


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed


Download hier gratis de Fan Guide

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.