Ook Jonas Vingegaard kijkt uit naar Pyreneeën: “Terrein op mijn maat”
foto: Cor Vos
vrijdag 12 juli 2024 om 19:54

Ook Jonas Vingegaard kijkt uit naar Pyreneeën: “Terrein op mijn maat”

Jonas Vingegaard mag zich opmaken voor twee zware dagen in de Pyreneeën. Zowel zaterdag als zondag staat er namelijk een heuse bergetappe op het programma in de Tour de France. In een persbericht van Visma | Lease a Bike vertelt Vingegaard dat hij er alvast zin in heeft. 

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Vandaag was een goede dag voor ons”, opent Vingegaard het persbericht. “We zijn allemaal veilig aan de finish geraakt en hebben geen tijd verloren. Het belangrijkste is op dit moment dat we goed herstellen. Op die manier kunnen we op de best mogelijke manier aan de start komen zaterdag. De volgende twee ritten zullen zwaar zijn.”

“We zullen zien wat we kunnen neerzetten. Het is in ieder geval terrein dat me goed ligt.” Vingegaard heeft met andere woorden vertrouwen. Dat heeft zijn grote concurrent Tadej Pogacar ook, die óók zei dat de Pyreneeën hem goed liggen. “Ik kijk uit naar die beklimmingen. Voor de Tour wist ik niet goed welke beklimmingen we moesten doen, maar nu ik het weet, ben ik blij. Het zijn beklimmingen die me goed liggen”, vertelde Pogacar. Dat belooft!

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.