Remco Evenepoels vriendin Oumi deelt hartverscheurende beelden van haar olympische kampioen
foto: Cor Vos
dinsdag 30 juli 2024 om 11:17

Remco Evenepoels vriendin Oumi deelt hartverscheurende beelden van haar olympische kampioen

Oumaïma Rayane heeft op Instagram een aantal hartverscheurende filmpjes en foto’s geplaatst over de aanloop van haar echtgenoot Remco Evenepoel richting de Tour de France en de Olympische Spelen 2024. We zien onder meer een huilende REV in zijn ziekenhuisbed na zijn zware valpartij in de Ronde van het Baskenland.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

Daarnaast laat Oumi – zoals haar bijnaam luidt – zien hoe ze Evenepoel helpt bij het verzorgen van zijn wonden na de zware Baskische tuimelperte, waarbij de 24-jarige Belg meerdere botbreuken opliep. Ook toont ze dat het koppel in de winter naar de Verenigde Staten afreisde om speciale windtunneltesten te doen en hoe ze op Spartaanse wijze naar deze zomer hebben toegewerkt, waarbij Oumi als rennersvrouw zelf meermaals dagenlang alleen thuis was.

“OLYMPISCH KAMPIOEN, ik kan het nog altijd niet geloven”, schrijft mevrouw Evenepoel trots op Instagram. “Er is een droom uitgekomen, maar dat was niet over één nacht ijs. Het heeft jaren aan voorbereiding gekost en de laatste maanden zijn een mentale achtbaan geweest. […] Natuurlijk zijn deze beelden maar een kleine glimp van alles. Maar als je hard werkt en nooit opgeeft, kun jij je dromen uit laten komen. Ik ben zo trots op je, hubby (echtgenoot, red.)!”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Oumi (@0umii)

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.