Primoz Roglic vermist voor de start van de ploegenpresentatie in de Vuelta
foto: Cor Vos
vrijdag 16 augustus 2024 om 09:15

Primoz Roglic vermist voor de start van de ploegenpresentatie in de Vuelta

Video Een bijzonder moment bij de ploegenpresentatie van de Vuelta a España 2024. Tijdens de voorstelling van Red Bull-BORA-hansgrohe stonden er slechts zeven renners op het podium, in plaats van acht. Kopman Primož Roglič was spoorloos verdwenen. “Wij weten ook niet waar hij is”, zei superhelper Daniel Felipe Martínez.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

De Colombiaan vertelt verbaasd dat ze in het hotel tevergeefs op hem gewacht hebben, waarna de presentator vertelt dat de Sloveense topfavoriet voor de eindzege verdwaald is in Lissabon. In de Portugese hoofdstad is zaterdag de start. Uiteindelijk draafde Roglič even later – moederziel alleen – toch op. Hij kon erom lachen: “Ik stond nog te wachten bij het hotel. Maar eigenlijk wilde ik gewoon het podium even voor mezelf.”

Achter de schermen nam de Sloveen overigens ook de tijd om met een grote glimlach bij zijn oude ploeggenoten van Visma | Lease a Bike langs te gaan. Hij groette zijn vrienden en wenste hen veel succes.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.