Remco Evenepoel krijgt vrije rol in Ronde van Turkije
foto: Cor Vos
vrijdag 12 april 2019 om 12:50

Remco Evenepoel krijgt vrije rol in Ronde van Turkije

De dinsdag na Parijs-Roubaix begint de Ronde van Turkije, voor Deceuninck-Quick-Step weer een kans om de zeges aan elkaar te rijgen. De Belgische ploeg doet dat met sprinters Fabio Jakobsen en José Alváro Hodeg. Remco Evenepoel krijgt de vrijheid in de bergritten.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

“We gaan met twee sprinters naar Turkije”, zegt ploegleider Rik Van Slycke. “Fabio heeft het vertrouwen van zijn zege in de Scheldeprijs, terwijl Alváro uitkijkt naar zijn volgende zege. Hij heeft wat nodig is om te winnen. Kijkend naar het algemeen klassement hebben we geen kopman, maar we willen Remco de vrijheid geven. We leggen geen druk op hem en willen zien wat hij kan. Het is een goede kans en we zijn ervan overtuigd dat hij veel zal leren en waardevolle ervaring op gaat doen.”

Ter ondersteuning van de sprinters zijn ervaren gangmakers als Eros Capecchi, Davide Martinelli, Michael Mørkøv en Maximiliano Richeze opgesteld. De Ronde van Turkije (WorldTour) duurt van 16-21 april.

Selectie Deceuninck-Quick-Step voor de Ronde van Turkije 2019 (16-21 april)
flag-it Eros Capecchi
flag-be Remco Evenepoel
flag-co José Alváro Hodeg
flag-nl Fabio Jakobsen
flag-it Davide Martinelli
flag-dk Michael Mørkøv
flag-ar Maximiliano Richeze

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.