Remco Evenepoel is een ‘beetje nerveus’ voor gravelrit: “Er kan van alles gebeuren”
foto: Cor Vos
zondag 7 juli 2024 om 10:45

Remco Evenepoel is een ‘beetje nerveus’ voor gravelrit: “Er kan van alles gebeuren”

Remco Evenepoel is ‘een beetje nerveus’ voor de gravelrit van de Tour de France, die zondag op het programma staat. Dat zei de kopman van Soudal Quick-Step na afloop van de achtste etappe.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Evenepoel begint als de nummer twee van het klassement aan de gravelrit rond Troyes. “Ik heb er zin in, maar ben ook een beetje nerveus. Ik kan niet wachten om de Franse gravelpaden te ontdekken en tegelijkertijd weet ik dat er van alles kan gebeuren. Alle klassementsrenners willen voorkomen dat ze tijd verliezen. Ik ken alle sectoren. Ik ben bij de moeilijkste wezen kijken en eerlijk gezegd bevallen ze me.”

“We zullen zien wat het scenario is. Dat hangt af van de vroege vlucht, of we sterke renners voorop hebben of niet. Hoe dan ook denk ik dat de rit van morgen een van de beste bekeken sportevenementen van dit jaar wordt.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.