Remco Evenepoel reageert na offday: “De tank was gewoon leeg”
foto: Cor Vos
vrijdag 8 september 2023 om 20:26

Remco Evenepoel reageert na offday: “De tank was gewoon leeg”

Remco Evenepoel kende een absolute offday in de dertiende etappe van de Vuelta a España. De Belg van Soudal Quick-Step verloor 27 minuten en duikelde van plek drie naar 19 in het klassement. Via instagram reageert hij nu voor het eerst op zijn inzinking.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

“Wanneer je het probeert en alles hebt gegeven, zijn er geen spijtgevoelens. De tank was gewoon leeg vandaag. Bedankt aan het team voor de steun en dat jullie bij me zijn gebleven tot het einde. Wolven geven nooit op”, luidt het in het bericht op social media.

Vlak na de finish koos Evenepoel ervoor om niet met de media te praten. Ploegleider Klaas Lodewyck sprak op de site van Soudal Quick-Step van een slechte dag. “Er hoeft niet veel gezegd te worden over deze rit. Het was een slechte dag voor Remco, hij is niet ziek of geblesseerd. Het is erg jammer en kan gebeuren. Wielrennen is niet koersen op een simulator en we zijn allemaal mensen.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Remco Evenepoel (@remco.ev)

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.