Remco Evenepoel traint nog twee uur bij na vierde rit Tour of Britain: “Was maar een korte etappe”
foto: Cor Vos
vrijdag 6 september 2024 om 16:59

Remco Evenepoel traint nog twee uur bij na vierde rit Tour of Britain: “Was maar een korte etappe”

Remco Evenepoel zag vrijdag zijn ploeggenoot Paul Magnier naar een tweede ritzege vlammen in de Tour of Britain. De dag van Evenepoel zat er dan nog niet op, want de Belg ging na de rit nog twee uur bijtrainen. “Nog twee uurtjes rijden op de tijdritfiets”, vertelde Evenepoel daarover aan VTM.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

De vierde etappe liep voor Evenepoel goed. “Alles was in orde. Ik heb mijn werk gedaan. Ik moest een paar aanvallen beantwoorden in de finale, die van Ethan Hayter bijvoorbeeld. Dat verliep goed, het draaide beter dan gisteren (toen Evenepoel vroeg moest lossen, red.). De omstandigheden waren ook aangenamer.”

De renner van Soudal Quick-Step had niet veel tijd voor een uitgebreid interview, want al snel na rit vier kroop hij op de tijdritfiets. “Het was maar een korte etappe van een kleine 140 kilometer vandaag. De kortste rit van de week. Ik ga dus nog wat bijtrainen op de tijdritfiets. Nog 70 à 80 kilometer, zo’n twee uur”, besloot Evenepoel.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.