Remco Evenepoel met mannen in vorm Ilan Van Wilder en Andrea Bagioli naar Ronde van Lombardije
foto: Cor Vos
vrijdag 6 oktober 2023 om 18:23

Remco Evenepoel met mannen in vorm Ilan Van Wilder en Andrea Bagioli naar Ronde van Lombardije

Remco Evenepoel kent zijn ploeggenoten voor de Ronde van Lombardije. De Belgische kampioen krijgt steun van onder meer Julian Alaphilippe en mannen in vorm Ilan Van Wilder en Andrea Bagioli. “We kunnen rekenen op een sterke ploeg”, vertelt ploegleider Davide Bramati in een persbericht.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

Naast Evenepoel, Alaphilippe , Van Wilder en Andrea Bagioli zullen ook Mattia Cattaneo, Fausto Masnada en  Mauri Vansevenant starten in het Italiaanse monument namens Soudal Quick-Step. Van Wilder en Bagioli zullen dat met veel vertrouwen doen, want de twee wonnen onlangs nog. Van Wilder zegevierde na een solo in Tre Valli Varesine, Bagioli won de sprint van een klein groepje in Gran Piemonte.

“We gaan met veel moraal naar de start van de Ronde van Lombardije na de ongelooflijke week die we al gehad hebben in Italië”, aldus Bramati over de mooie resultaten. “Het parcours zal zaterdag erg zwaar zijn. We kunnen echter rekenen op een sterke ploeg die iets mooi kan neerzetten.”

 

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.