Rentree Primož Roglič moet nog even wachten: Sloveen start niet in Clásica San Sebastián
foto: Cor Vos
donderdag 8 augustus 2024 om 17:54

Rentree Primož Roglič moet nog even wachten: Sloveen start niet in Clásica San Sebastián

Primož Roglič zal zaterdag niet meedoen aan de Clásica San Sebastián. De Baskische eendaagse werd genoemd als wedstrijd waar de Sloveen mogelijk zijn rentree zou maken na zijn opgave in de Tour de France, maar hij zit niet in de selectie van Red Bull-BORA-hansgrohe. Het is ook nog onzeker of Roglič mee zal doen aan de Vuelta a España, die op zaterdag 17 augustus begint.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

Roglič kwam in de twaalfde etappe van de Tour de France hard ten val. Hij reed nog wel naar de finish, maar stapte een dag later niet meer. Bij zijn val brak de 34-jarige Sloveen een rugwervel, zo bleek later. Dat maakt dat zijn deelname aan de Vuelta a España nog altijd onzeker is.

Hoewel Roglič dus ontbreekt, heeft Red Bull-BORA-hansgrohe nog wel enkele outsiders in de ploeg voor de Clásica San Sebastián. Zo staan onder meer Florian Lipowitz, Sergio Higuita en Daniel Felipe Martínez aan de start van de WorldTour-wedstrijd.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.