Ryan Kamp geeft update na harde val in Ruddervoorde: “Spijt me echt voor alle betrokken renners”
foto: Cor Vos
maandag 21 oktober 2024 om 10:36

Ryan Kamp geeft update na harde val in Ruddervoorde: “Spijt me echt voor alle betrokken renners”

Ryan Kamp heeft geen breuken of andere blessures opgelopen bij zijn val in de Superprestige Ruddervoorde. Dat laat de Fenix-renner weten via Instagram. Hij zegt daar ook dat hem hem spijt voor alle renners die hij meenam in zijn val.

De start van de Superprestige Ruddervoorde bij de mannen werd opgeschrikt door een zware valpartij. Ryan Kamp ging op de tweede rij als eerste naar de grond en was het grootste slachtoffer; hij moest daardoor ook al vroeg opgeven en werd afgevoerd naar het ziekenhuis voor onderzoek.

“Ik stap net uit het ziekenhuis en de resultaten waren gelukkig goed”, schreef Kamp zondagavond op Instagram. “Ik heb geen grote blessures en geen breuken. Het spijt me heel erg voor alle betrokken renners. Ik weet niet wie er samen met me gevallen is, maar ik hoop dat jullie allemaal oké zijn!”

Kamp bedankt ook nog de mensen die hem een berichtje hebben gestuurd na de val. “Nu is het tijd om het lichaam te laten herstellen. Hopelijk zit ik snel weer op de fiets.”

Lastig begin van veldritseizoen
Het is tot nu toe niet het seizoen van Kamp. In de eerste cross van het seizoen kwam hij in aanraking met Eli Iserbyt, die vervolgens het wiel van Kamp kapot trapte, met alle (veelbesproken) gevolgen van dien. Zaterdag in de Exact Cross Essen kende Kamp ook al materiaalpech, waarna hij slechts zestiende werd.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.