Goed nieuws voor Evenepoel en Soudal Quick-Step: schade valt mee bij gevallen Serry
foto: Cor Vos
dinsdag 9 mei 2023 om 09:46

Goed nieuws voor Evenepoel en Soudal Quick-Step: schade valt mee bij gevallen Serry

Pieter Serry kwam maandag ten val in de derde etappe van de Giro d’Italia. De 34-jarige renner van Soudal Quick-Step, een van de helpers van rozetruidrager Remco Evenepoel, heeft daarbij een gekneusde pols en wat schaafwonden opgelopen. Dat vertelt Serry in een vlog die hij bijhoudt voor Het Nieuwsblad.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

“Vandaag (maandag, red.) een iets minder leuke vlog”, begint Serry. “Ik ben jammer genoeg gevallen, in een afdaling. Twee jongens voor mij misten een bocht. Ik kon jammer genoeg geen kant meer op en ben over hen heen gevallen.”

Serry wil iedereen echter geruststellen. “De schade valt heel goed mee. Ik heb enkel een gekneusde pols en wat schaafwonden. Maar ja, het kon slechter. (…) Morgen (dinsdag, red.) is een belangrijke rit voor ons, maar dat komt wel goed.”

RIDE Magazine
1 Reacties
09-05-2023 13:21
Da's positief nieuws. Dacht wel even dat ie 't gehad had gisteren. Goed te lezen dat Pieter door kan rijden.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.