Sepp Kuss heeft snode plannen na goede dag in Vuelta: “Ik wil zaterdag iets speciaals doen”
foto: Cor Vos
vrijdag 6 september 2024 om 19:37

Sepp Kuss heeft snode plannen na goede dag in Vuelta: “Ik wil zaterdag iets speciaals doen”

Sepp Kuss kwam vrijdag als achtste over de streep in de negentiende rit van de Vuelta a España. De Amerikaan sprint in het algemeen klassement zelfs over Adam Yates naar een elfde plaats, al is de top-10 wel nog ver weg. “Ik heb niets meer te verliezen”, vertelt Kuss via de officiële kanalen van Visma Lease a Bike.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

Kuss werd op de Alto de Moncalvillo op een minuut en één seconde achterstand gezet door zijn voormalige ploeggenoot Primoz Roglic. Kuss eindigde voor jongens als Richard Carapaz, Ben O’Connor en Florian Lipowitz en lijkt dus, na enkele mindere etappes, aan de betere hand. “Ik voelde me effectief veel beter dan eerder in deze Vuelta”, bevestigt hij. “Dat geeft mentaal echt een boost.”

“Ik heb niets meer te verliezen. Ik hoop dat ik dit goede gevoel kan meenemen naar de laatste ritten. Ik ga proberen er nog iets van maken. Het is de koninginnenrit van de Vuelta, dus het zou het perfecte moment zijn om iets speciaals te doen. Het zou fantastisch zijn om de race zo te kunnen afsluiten.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.