Sepp Kuss voelt zich gesteund in jacht op Vuelta-eindzege: “Vingegaard en Roglic geven vertrouwen”
foto: Cor Vos
donderdag 7 september 2023 om 18:17

Sepp Kuss voelt zich gesteund in jacht op Vuelta-eindzege: “Vingegaard en Roglic geven vertrouwen”

Sepp Kuss komt na twaalf etappes in de Vuelta nog steeds ontspannen over. Met de Tourmalet-rit op het menu vrijdag is het vertrouwen bij de Amerikaan groot. “We staan nog steeds met drie man goed in het klassement en het is fijn om te voelen dat Jonas Vingegaard en Primoz Roglic vertrouwen in mij hebben.”

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

“Ze geven me continu advies tijdens de etappe en het is mooi om te zien dat ze in mij geloven. Het belangrijkste is dat we er deze Vuelta allemaal voor elkaar zijn”, gaat Kuss verder in het flashinterview na afloop.

De Amerikaan ging ook nog in op de gepakte bonificatieseconden door Roglic. “Het kan geen kwaad om ervoor te gaan, denk ik. Vrijdag zullen er grotere verschillen ontstaan. Of ik ga aanvallen of verdedigen, is nu nog moeilijk te zeggen. Het gaat erom hoe ik me dan voel.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.